Bonflex - ZWANGERSCHAPSMASSAGE
Bonflex - Massagepraktijk
Zwangerschapsmassage

Even de aandacht voor u zelf en uw kindje…

De zwangerschap is een mooie en bijzondere tijd, heel uw lichaam verandert. De zwangerschap is een tijd waarin het extra belangrijk is om goed voor u zelf te zorgen én u te laten verzorgen.

Tijdens de zwangerschap kunt u last hebben van allerlei klachten. Vermoeidheid, minder goed slapen, rug- nek- of bekkenklachten, onrustige benen, spataderen,vocht vasthouden, hormoonveranderingen en angst voor de bevalling; Het bezorgt allemaal stress in het lichaam.

Een zwangerschapsmassage kan erbij helpen! Door deze massage ervaart u de zwangerschap bewuster, u voelt de signalen die het lichaam afgeeft beter en u voelt zich rustiger. Hierdoor kunt u veel makkelijker ontspannen, ook tijdens de bevalling.

De massage verbetert de bloedcirculatie en het lymfestelsel wordt gestimuleerd. Hierdoor worden zuurstof, voedingsstoffen en afvalstoffen sneller door het lichaam vervoerd, van en naar het kindje. De verbeterde doorbloeding heeft een verstevigende werking op de spieren en weefsels en geeft verlichting bij onrustige benen en spataderen. Uit onderzoek is gebleken dat vrouwen die regelmatig een zwangerschapsmassage ondergaan, beter slapen en minder last hebben van rugpijn. Ook treden er minder complicaties op tijdens de zwangerschap en bevalling. De massage vermindert stress en werkt kalmerend. U voelt zich fijner door de aanmaak van oxytocine en daar ervaart de baby ook de voordelen van. De massage versterkt het immuunsysteem, zodat u minder vatbaar bent voor ziektes.


Een zwangerschapsmassage is ook een aanrader als geen er geen klachten zijn. Zo kunt u puur genieten van een ontspannen zwangerschap!

We passen tijdens deze behandeling zachte technieken toe die rekening houden met uw veranderende lichaam en eventuele klachten. De massage is geschikt vanaf 3 maanden zwangerschap tot aan de bevalling.