Bonflex - WORKSHOPS / CURSUSSEN
Bonflex - Massagepraktijk
Workshops en Cursussen

Wij bieden op dit moment alleen nog de cursus en workshops babymassage aan.
Dit zal naar verwachting in de zomer/najaar 2016 aangevuld worden met een basiscursus "Leren(d)" masseren. Dit is een cursus voor geïnteresseerden die het leuk vinden om de basistechnieken van het masseren onder de knie te krijgen. Een praktische cursus die garant staat voor vele leuke en ontspannende uurtjes en waaraan u niet alleen zelf, maar ook de familie en vrienden veel zullen hebben!

We hebben van onze klanten al regelmatig het verzoek gekregen om een dergelijke cursus te gaan geven, maar door de verhuizing en uitbreiding van Bonflex gaat dit helaas dus nog even duren.
Maar...
Houd de website in de gaten!

Cursus babymassage

Neem deel aan de babymassage cursus in een groep van maximaal 5 baby's!

Binnenkort geven wij op vele verzoek weer onze babymassagecursus. Mail of bel snel, want vol is vol! De definitieve cursusdag/data/tijd wordt in overleg met de cursisten afgestemd.


De cursus kost € 65,00 per ouder/kind
Dit is incl. reader en lesmaterialen (olie).Workshop babymassage

Dit is een eenmalige kennismakingsworkshop van één uur. U masseert alleen de buik en de beentjes van uw kindje. Deze workshop kan bij u thuis, maar ook op onze locatie in groepsverband worden gegeven.

Voor 60 minuten op onze locatie € 30,00
Aan huis in Sliedrecht/H'veld/Papendrecht € 35,00

Workshop data:

Woensdag 27 juli 09.30 uur
Na de zomervakantie volgen nieuwe data

Privéles(sen) babymassage

Het is mogelijk om privé bij ons, of thuis de massagetechnieken aan te leren. Dit kan op een tijd die het best in uw agenda past. De massage wordt aangepast aan de individuele behoeften en die van het kindje. Wij willen u graag helpen wanneer uw kindje onrustig is, last heeft van darmkrampjes of moeite heeft in een goed ritme te komen. De cursus één op één is voor baby’s van alle leeftijden. Het is mogelijk om de babymassage aan zowel de vader als de moeder te leren.

Voor 60 minuten:
Op onze locatie € 55,00
Aan huis in Sliedrecht / H'veld / Papendrecht € 55,00

Hele cursus 3x 1 uur:
Op onze locatie € 125,00
Aan huis in Sliedrecht / H'veld / Papendrecht € 130,00

Vriendinnen babymassage

U kunt zelf een groep samen stellen van vriendinnen en/of bekenden. Met moeders van de zwangerschapsgym,-yoga of van het consultatiebureau. Met minimaal 3 deelnemers geven wij de cursus bij iemand thuis of op onze eigen locatie. U kunt zowel de hele cursus doen als een éénmalige workshop.

Voor 60 minuten:
Op onze locatie € 30,00
Aan huis in Sliedrecht / H'veld / Papendrecht € 35,00

Hele cursus 3 x 1 uur:
Op onze locatie € 65,00
Aan huis in Sliedrecht / H'veld / Papendrecht € 100,00