Bonflex - STOELMASSAGE
Bonflex - Massagepraktijk
Stoelmassage
 
Energiek in nog geen half uur!

Een drukke dag op het werk of gewoon vermoeid? Onze uitgebreide stoelmassage van 30 minuten (veel bedrijven hanteren de korte versie van 15 minuten) doet wonderen...In deze intensieve massage, gebaseerd op het Japanse shiatsu (drukpuntmassage), worden uw hoofd, nek, schouders, rug, armen en handen behandeld.
 
Tijdens deze massage houdt u uw kleding gewoon aan! 
 
Alle lichamelijke functies worden flink gestimuleerd, de energie stroomt weer door en opgehoopte spanning kan het lichaam weer verlaten.
We presteren veel onder tijdsdruk. Steeds meer werknemers worden door RSI (KANS) en stress aan het arbeidsproces onttrokken. Voor werkgevers en werknemer zelf een groot probleem omdat je niet normaal meer kunt functioneren.
 
Met een stoelmassage geef je lichaam en geest de kans te herstellen van opgebouwde stress. Daarom kiezen ook steeds meer bedrijven voor stoelmassage als middel om hun medewerkers prettiger en gemotiveerder te helpen functioneren. De massagestoel is overal mee naar toe te nemen en de ruimte die nodig is om te behandelen is dan ook zeer beperkt.
 
Desgewenst komen wij dan ook graag bij u thuis of op uw bedrijf.
Neemt u hiervoor contact met ons op!!