Bonflex - OVER ONS / OPENINGSTIJDEN
Bonflex - Massagepraktijk
Wie zijn wij?

Jan Bons

Behandeltijden (op afspraak) :

Maandag:        13.00 - 21.00 uur
Dinsdag:          08.30 - 21.00 uur
Woensdag:      13.30 - 17.15 uur
Vrijdag:           08:30 - 17.30 uur
Zaterdag:        08.30 - 16.00 uur

jan@bonflex.nl  of 06-36011824

Als actief sporter heb ik altijd veel belangstelling gehad voor de (on) mogelijkheden van de fysieke en mentale mens. 
Wat me met name fascineert, is het feit dat veel pijn, blessures en ongemakken veroorzaakt
(b)lijken te worden door een combinatie van meerdere, vaak onderliggende factoren op fysiek, mentaal en sociaal gebied.
Door een of meerdere factoren positief te beïnvloeden, komen mensen en hun klachten weer in beweging! Mijn werkwijze is dan ook vooral gericht op samen; hoe kan ik er samen met onze klant voor zorgen dat hij of zij weer in balans komt. Uiteraard behandelen we dan ook sporters en niet sporters!

Een behandeling kan dan ook bestaan uit meerdere technieken met als uitgangspunt dat ik de mens in zijn totaliteit en op een persoonlijke wijze begeleid naar een zo hoog mogelijk fysiek, maar ook mentaal evenwicht!In februari heb ik de post- HBO opleiding Wandelcoaching afgerond en  bied ik dan ook een unieke combi van massage en coaching aan.

Masseurs en coach-achtergrond:

Basis Allround Masseur
Energetische Massage
Reiki 1&2
Sportmasseur
Stoelmassage
Ontspanningsmassage
Triggerpoint-therapie
Dorn-therapie (houding-therapie)
Magneetmassage
Indiase hoofdmassage
NLP
Wandelcoach
Dansage
Lomi Lomi massage

Sinds 2004 volg ik opleidingen en cursussen op het gebied van massage en coaching en ben ik (toen nog als sportmasseur bij de VV Sliedrecht en hobbymatig op een zolderkamer) gestart met het geven van massages c.q. behandelingen. Al snel bleek ik de zolderkamer zoveel uurtjes nodig te hebben, dat een externe praktijkruimte nodig werd. Sinds die tijd is de toeloop alleen maar toegenomen, waardoor de behoefte ontstond aan een nieuwe collega en een andere praktijkruimte. Toen ik benaderd werd door Maran om samen te gaan werken, heb ik dan ook niet lang nagedacht. Vanaf oktober 2015 samen in ons nieuwe pand in de Van Goghstraat in Sliedrecht.

Samen kunnen we u nu nog beter van dienst zijn, want ons pakket wordt nog verder uitgebreid. Vanaf 14 februari 2016 ben ik gediplomeerd Wandelcoach en combineer ik het massage met het wandelcoachen. 
Als wandelcoach ga ik met de klant op stap in de natuur om samen letterlijk 'stapsgewijs' heel natuurlijk oplossing(en) te vinden voor zijn vragen op het gebied van onder meer loopbaan, levensvragen, burn-out, relatie etc. etc. Zie onze nieuwe pagina voor meer info!Maran Vlot

Behandeltijden (op afspraak) :

Maandag:        08.45-11.30 uur
Woensdag:      08.45-13.00 uur
                        17.30-22.00 uur
Donderdag:     08.45-22.00 uur 

maran@bonflex.nl of 06-45606223

Als volleybalster heb ik veel trainingsuren gemaakt en ben me zeer bewust geworden van het functioneren van het menselijk lichaam. Het is en blijft mooi om te beseffen hoe alles met elkaar in verbinding staat en hoe meer ik hierover leer, hoe meer ik nog wil ontdekken over de vele massagetechnieken die er zijn! En dat allemaal met één helder doel; de klant zo optimaal mogelijk laten functioneren c.q. in zijn vel laten zitten... 

Door middel van massage help je mensen namelijk op veel verschillende manieren en dat motiveert mij enorm.

Naast behandeling van blessures of klachten, vind ik het dan ook een uitdaging om mensen volledig te laten ontspannen en hun hoofd 'leeg' te maken.

Net als mijn collega Jan stem ik de behandeling zoveel mogelijk af op de klant en gebruik ik meerdere technieken om de klant tevreden naar huis te laten gaan!
 
Masseurs achtergrond:

Sportmasseur
Diverse ontspanningsmassages
Hoofdpijnmassage
Zwangerschapsmassage
Babymassage
Hotstone massage
IJsbollengezichtsmassage
Hot chocolate en honingmassage
Triggerpointmassage
Aromatherapie en massage
Holos Massage
Docent Shantala Babymassage
Expert docent Babymassage (Babymassage NL)

Sinds 2009 volg ik opleidingen en cursussen. Ik ben gestart met de sportmassage en heb daarna diverse extra bijscholingen en cursussen gevolgd. Ik heb ondertussen veel werkervaring opgedaan, vanaf thuis op een zolderkamer, de sauna tot PTS (een paramedisch trainingscentrum in Sliedrecht). Het was allemaal erg leerzaam en ik ben nu toe aan een volgende stap. Stilaan ontstond echter steeds meer de wens om zelfstandig te gaan werken. Omdat ik al langere tijd leuk contact had met Jan, heb ik hem benaderd om onze krachten te bundelen. Zo is de samenwerking een feit geworden! 

Naast het masseren van volwassenen ben ik erg geïnteresseerd in Babymassage. Ik vind het fantastisch om te zien hoe baby's kunnen genieten van de massage. Ik heb me daarom ook geschoold om ouders te kunnen leren hoe ze hun eigen baby kunnen masseren. Ik ben aangesloten bij Babymassage Nederland en de vakgroep shantala docenten. Begin 2019 heb ik blij!babymassage opgericht.