Bonflex - NIEUWS
Bonflex - Massagepraktijk
Voorjaar 2019
Heerlijk...of toch niet?

Hooikoorts? 

Heerlijk dat het binnenkort weer voorjaar is..maar niet voor iedereen helaas. Enorm veel mensen hebben last van hooikoorts. Niet alleen niezen, ook kun je last hebben van branderige ogen, jeuk in je gehemelte of benauwdheid. Vaak helpt de hooikoortsmedicatie niet of slecht. Hierdoor loop je soms dagen met gezwollen ogen en kun je zelfs doodziek in bed liggen door de hevige reactie op pollen. Bonflex Massagepraktijk past een hooikoortstape techniek toe, waardoor 80% van de mensen duidelijk minder klachten heeft.

Wilt u meer weten? Stuur ons een mailtje of bel ons! 


Of toch nog op wintersport? 


Een goede voorbereiding is het halve werk en dat geldt zeker voor uw spieren. Deze hebben heel wat te verduren, want tijdens het skien of boarden gebruikt u heel andere spiergroepen! Een goede massage voor en/of na uw welverdiende skivakantie is dan ook een weldaad voor uw spieren! 

De masseurs van Bonflex wensen u een gelukkig en soepel...
Maandag 7 januari zijn we weer geopend en klaar voor iedereen met goede voornemens!
Kerstperiode 2018.

Gedurende de kerstperiode zijn we beperkt geopend en bereikbaar. 
Bel, app, sms of mail ons voor meer info of het maken van een afspraak. 
De agenda voor december zit nagenoeg vol, maar uiteraard kunt u ook alvast uw afspraak plannen voor januari! Herfst 2018!

Met het korten van de dagen lijkt het vaak alsof onze spieren ook korter worden...
Tijd dus voor een heerlijke massage! Een heerlijke ontspanningsmassage (denk ook eens aan onze Lomi Lomi = Hawaiaanse ontspanningsmassage) of bijvoorbeeld een lekker warme Hotstone massage geven letterlijk en figuurlijk veel verlichting in deze donkere periode!
Maak snel uw afspraak, want de agenda loopt voor de kerst altijd snel vol!  
Bonflex Massagepraktijk biedt u, naast diverse andere massages en behandelingen, ook heerlijke ontspanningsmassages. Heerlijk om weg te dromen en alvast een beetje in de juiste vakantieflow te komen! 
wacht dacht u bijvoorbeeld van onze Lomi-Lomi massage? Een zalige Hawaiiaanse massgebehandeling of een heuse anti-stressmassagebehandeling? Zie onze pagina's voor meer info! Maar uiteraard ook heerlijk om na uw vakantie het ontspannen gevoel nog even vast te houden! 


Voorjaar 2018
Heerlijk...of toch niet?

Hooikoorts? 

Heerlijk dat het weer voorjaar is..maar niet voor iedereen helaas. Enorm veel mensen hebben last van hooikoorts. Niet alleen niezen, ook kun je last hebben van branderige ogen, jeuk in je gehemelte of benauwdheid. Vaak helpt de hooikoortsmedicatie niet of slecht. Hierdoor loop je soms dagen met gezwollen ogen en kun je zelfs doodziek in bed liggen door de hevige reactie op pollen. Bonflex Massagepraktijk past een hooikoortstape techniek toe, waardoor 80% van de mensen duidelijk minder klachten heeft.

Wilt u meer weten? Stuur ons een mailtje of bel ons! 

Kerstmis 2017!                                                                   
Na een heel druk massage jaar zijn we alweer bezig met de laatste weken van het jaar!
We worden momenteel overspoeld met aanvragen, en onze agenda zit dan ook nagenoeg vol. 
Ook voor januari 2018 worden al veel afspraken gemaakt, dus wilt u verzekerd zijn van een plaatsje in januari verzoeken wij u dan ook tijdig te reserveren. We wensen u alvast goede feestdagen en een soepel 2018!
Een origineel kerstcadeau? Denk aan onze massage-cadeaubonnen!
Leuk om te geven, en eigenlijk nog leuker om te krijgen...


Zomer 2017
Omdat we dit jaar vroeg op vakantie zijn gegaan, zijn we deze zomer vrijwel onbeperkt geopend!
Bel, mail of App ons dus voor een afspraak om de zomer goed en soepel door te komen!Vanaf heden kunt u bij ons ook terecht voor een Dry Needling behandeling! 

Wat is dry needling?
Dry needling is een behandelmethode waarbij de masseur door middel van een speciale techniek je spieren aanprikt, zodat deze snel en langdurig ontspannen raken. Dry needling gebruikt een dunne ‘droge’ (dry) acupunctuurnaald, er wordt dus geen vloeistof in de spier gespoten.

Dry needling: anders dan acupunctuur!
Bij acupunctuur worden vaak oppervlakkig meerdere naalden in het lichaam gezet, die daar enige tijd blijven zitten en invloed hebben op de ‘energie’ in het lichaam. 

Bij dry needling gebruikt de masseur meestal één naald, waarmee hij kortdurend de spier prikkelt. Hij prikt op specifieke punten, de zogenaamde ‘triggerpoints’. Het is dus geen ‘energiebehandeling’. Voor meer info; zie onze pagina!

Januari 2017: Goede voornemens? 

Nu we de feestdagen weer achter de rug hebben, gaan veel mensen proberen hun goede voornemens in daden om te zetten. 

Naast bijvoorbeeld stoppen met roken en/of beter op onze voeding letten gaan we ons best doen om meer bewegen en te sporten. Vaak beginnen we echter te fanatiek waarbij het lichaam zich hieraan (te) snel aan moet passen. Kleine blessures en bijvoorbeeld irritaties aan banden, gewrichten etc. zijn dan het gevolg. 


Bonflex heeft ervaren masseurs in huis die veel van deze ongemakken kunnen helpen voorkomen of verhelpen. Zo kunt u lekker blijven (of gaan) sporten en uw goede voornemens vol houden! Mail of bel ons en we adviseren u graag!


Wij wensen u fijne kerstdagen en alvast een gezond en soepel 2017!

 Maran en Jan....
Herfst.....het seizoen van 'loslaten'...
Juist in de deze donkere herfstdagen is het heerlijk om je eens lekker te ontspannen en veel dingen nu maar eens los te laten. Een gerichte massage kan hierbij fysiek en mentaal een stevige 'wind in de rug' geven, maar in combinatie met onze Wandelcoaching kan het in deze donkere periode wel heel licht binnen en buiten u gaan worden!
Zie onze pagina's hiernaast voor meer informatie!Zomer.....
Wij zijn weer terug van vakantie en lekker uitgerust.
U bent dus weer van harte welkom om bij ons te komen "nazomeren"!---------------------------------------------------------------
----------------------------------------------------------------Zomerperiode 2016: maak snel een afspraak!

Traditiegetrouw is de zomer periode een drukke tijd in onze praktijk omdat veel mensen voor, tijdens of na hun vakantie graag nog een massage willen.

Maak dus snel een afspraak want vol is vol!------------------------------------------------------------------------------------------

Zomerprikkels

Kom dinsdagavond 21 juni eens langs.

Wij organiseren een hele leuk inloop/open avond !
Tijdens deze avond verzorgen wij demonstraties van de diverse massagebehandelingen die wij geven. Natuurlijk kunt u ook alle vragen stellen.
Als u op deze avond een afspraak bij ons maakt, ontvangt u een goodybag!
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Vaderdag tip!

Verwen je (schoon) vader eens met een heerlijke massage cadeaubon!

Het kan een bon zijn voor pure ontspanning of voor bepaalde klachten.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Maran Vlot aangesloten bij VSD
Vorig jaar zomer heeft Maran haar diploma behaald voor docent Shantala babymassage. Naar aanleiding van veel positieve berichten en haar eigen interesse in deze mooie manier van ouder en kind massage, ben ik aangesloten bij de vakgroep van Shantala massage in Nederland.. Dit betekent dat wij op de hoogte zijn en gehouden worden van alle laatste nieuwtjes.


-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bonflex viert 5 jarig bestaan!

Van je hobby je beroep maken? Het kan dus echt!
Ruim 10 jaar geleden is Jan vanuit zijn 'mens-interesse' begonnen met het volgen van cursussen en opleidingen. Blijkbaar heel verslavend, want eigenlijk is hij hier nooit meer mee gestopt.
Als sportmasseur bij de VV Sliedrecht heeft hij veel basiservaring opgedaan en zijn vaardigheden steeds verder uitgebouwd. Al snel ontstond de vraag of Jan ook individuele behandelingen deed.
Snel heeft hij toen een zolderkamertje ingericht, maar dat liep al snel uit de hand, waarna er in 2011 een verhuizing volgde naar het ABC Trimclub gebouw. Uiteraard gingen alle klanten niet meer passen in de avonduren en heeft Jan zijn andere baan steeds verder afgebouwd. De officiële start van Bonflex was een feit! 
In het voorjaar van 2015 heeft Maran Vlot hem benaderd voor een samenwerking.
Ook Maran heeft als basis haar sportmasseurs-opleiding gevolgd en zich daarna gespecialiseerd in onder meer zwangerschaps - en Babymassage. 
Omdat beide masseurs hun eigen disciplines hebben op massagegebied werd al snel besloten samen verder te gaan en kwam ook de wens naar een gezamenlijk nieuw en gelijkvloers pand.
Sinds oktober 2015 zitten we op onze mooie nieuwe locatie in de Van Gogstraat en hebben we al heel wat klanten op onze nieuwe tafel gehad!
Om het 5 jarig bestaan te vieren geven we iedere massageklant de komende maand een heerlijk flesje speciale massageolie cadeau! 
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Wandelcoaching!

Op 14 februari heeft Jan zijn (post HBO) diploma Wandelcoach behaald! Als gediplomeerd wandelcoach helpt hij je, al wandelend in de mooie natuur, op weg naar datgene wat jij wilt bereiken!
Voor meer info; zie deze pagina

 
        


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Opstartproblemen in Januari ?


Veel mensen zijn in januari begonnen met het goede voornemen om te gaan sporten. In de praktijk blijkt dat onze spieren, pezen en gewrichten daar best even aan moeten wennen.
Een gerichte massage is dan een uitkomst en helpt je om gezond te blijven sporten....

Neem snel contact op, want de agenda voor februari loopt al vol!
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Vanaf februari 2016: Wandelcoaching!

Wil je op een unieke en natuurlijke manier al wandelend gecoached worden naar je doelen? Kijk snel op onze pagina over wandelcoaching.---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

We pakken de draad weer op!

Met januari op de kalender gaan veel mensen hun goede voornemens omzetten in daden. Meer sporten en/of ontspannen horen daar vaak bij. Uiteraard helpen we hier graag bij, want elke beginnende of gevorderde sporter kan soms wel eens wat fysieke ondersteuning nodig hebben.
Maar ook voor een ontspanningsmassage en vele andere massagevormen bent u bij ons op het juiste adres!

Vergeet daarom, ook in 2016, niet aan u zelf te denken en maak snel een afspraak voor een heerlijke massage!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


SINT OF KERST CADEAU TIP:  

Massagebon

Je kan natuurlijk ook een ander verrassen in deze maand, geef nu een massagebon cadeau voor de sint of voor kerst!
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


November HOTSTONE actiemaand

De hele maand november verzorgen wij een heerlijke hotstone massagebehandeling van 60 minuten € 45,00Geopend!!!!

Op 2 oktober hebben wij een geweldige leuke en erg druk bezochte opening gehad.
We bedanken iedereen voor alle felicitaties en cadeaus. We zijn goed
verwend. Vol energie gaan we in het nieuwe pand van start!
Per 1 oktober nieuwe locatie!

Vanaf 1 oktober aanstaande vestigt Bonflex Massagepraktijk zich op een nieuwe locatie.
U vindt onze praktijk in het pand van 'SLENDER YOU'. een mooie nieuwe ruimte, waar u zich meteen prettig zult voelen:
gelijkvloers, goed bereikbaar en helemaal fris ingericht.
Vanaf 1 oktober 2015 is ons nieuwe adres:

Ingang "Slender You"
Van Goghstraat 83-85
3362 XX Sliedrecht

In de Slender You kunt naast het "slenderen" bij Astrid ook terecht bij voor een uitstekende nagel - of voet behandeling door nagelstyliste Elaine of pedicure Danielle!
Zie voor meer informatie: : www.slenderyousliedrecht.nl


Nieuwe huisstijl en uitbreiding

Zoals u al aan de website kunt zien hebben we per 1 september onze nieuwe huisstijl gelanceerd en dit heeft natuurlijk alles te maken met de genoemde uitbreiding en verhuizing van ons bedrijf!
Maran Vlot, al eerder voorgesteld, komt Bonflex Massagepraktijk versterken. We hebben hierdoor een nog breder aanbod aan massages en therapieën en we gaan vanaf nu ook babymassage cursussen geven. 

Lomi Lomi massage!

Vanaf juli 2015 ook in ons pakket; Lomi Lomi massage: een heerlijke Hawaiaanse ontspanningsmassage, een weldaad voor lichaam, ziel en geest! Nadere info: zie hoofdmenu onder "Massagebehandelingen".