Bonflex - NIEUW: WANDELCOACHING!
Bonflex - Massagepraktijk
De kracht van wandelcoaching...........wandelen in de natuur werkt!                                   

Nog relatief onbekend, maar heel hard groeiend en bloeiend; Wandelcoaching!


Voor wie is het?

 • heb je last van stress en/of burn-out klachten?
 • zit je op een doodlopend pad in je carrière?
 • pieker je over de zin van het leven?
 • ben je aan het rouwen?
 • wil je aan je relatie werken?
 • heb je te weel aan je hoofd en voel je je gespannen?
 • wil je in beweging komen en fysiek en/of mentaal in balans komen?
 • loop je ergens in vast?

Wij denken dat het in feite voor iedereen bedoeld is die bereid is om de door hem gewenste stappen te zetten in zijn leven, maar dan op een natuurlijke, leuke en positieve manier!

Wandel met ons mee!
Wij doen het pas sinds kort, maar nu al met veel succes. Samen met onze klanten gaan dus geen coachgesprek in een muf kantoor houden, maar samen naar buiten om te wandelen!
Hierbij wijken we letterlijk en figuurlijk af van de gebruikelijke route. We praten onderweg, gebruiken dingen die we tegenkomen als metafoor die weerspiegelt wat er in jou leeft. Met de nodige humor uiteraard!
We benutten de verhelderende werking van de buitenlucht en het bewegen. Je zult merken dat je hierdoor sneller en natuurlijker tot inzichten zal komen. Je geest wordt helder en je lichaam ontspant. In combinatie met onze massagepraktijk bieden we dan ook een uniek concept waarbij we onze klanten zowel fysiek als mentaal helpen om weer in balans of in beweging te komen!

Bij wandelcoaching gebeurt er namelijk heel veel;

 • door door letterlijk afstand te nemen van je, werkplek of persoonlijke omgeving ben je beter in staat zijn beslissingen nemen.
 • als je je moeilijk kunt uiten zal je merken dat je, al wandelend, gemakkelijker je gedachten kan ordenen en vrijuit kan spreken.
 • Valt er een stilte? Dat valt buiten niet eens op.
 • Stuiten we op obstakels? We gebruiken wat we tegenkomen in de natuur als metafoor.
 • Geestelijk verhelderend, lichamelijk ontspannend.
 • Heb je last van stress in je hoofd én je lichaam? Met een 'op maat gemaakt' pakket bestaande uit coachwandelingen en massages en/of afzonderlijke trajecten komen of houden of krijgen we je in beweging!


Voor iedereen geschikt dus!

Wandelcoaching is kortom ideaal om mensen en hun 'processen in beweging te zetten. Als je wilt of moet veranderen. Het is zoveel meer dan lopen en praten. De natuur weerspiegelt dat wat jou bezig houdt. Bijvoorbeeld: Komen wij bij een T-splitsing … Welke keuze moet er gemaakt worden? Vallen er veel bladeren? … Wat moet er losgelaten worden? Obstakels op de weg? … Welke belemmeringen of weerstand kom je tegen? En is het lopen niet gemakkelijk voor je? We passen ons aan naar ieder zijn niveau.
Wat levert het je op?

Door te wandelen in de natuur ontstaat er ruimte en rust om na te denken en om in contact te komen met jouw diepere zelf. De natuur werkt rustgevend, het helpt jou stil te worden in jouw hoofd, waardoor jij beter in staat bent te luisteren naar jouw innerlijke gevoel. Contact met de natuur zorgt voor contact met je eigen natuur en draagt bij aan vitaliteit, creativiteit en effectiviteit. De meerwaarde van de natuur voor welzijn en persoonlijke ontwikkeling wordt onderbouwd door wetenschappelijk onderzoek.

Effecten zijn vooral stressreductie, betere concentratie, minder depressieve gevoelens, vergroting van zelfvertrouwen en meer creativiteit en focus op datgene wat je écht wilt.

Onze werkwijze passen we aan jou aan!

In overleg zoeken wij een mooi wandel en/of massagetraject uit, waar jij letterlijk en figuurlijk stap voor stap inzichten krijgt in de huidige en de gewenste situatie. We vragen door waar nodig, spiegelen en helpen je om snel door te dringen tot de kern, zodat je ook echt vooruitkomt. Het zelfde geldt voor onze massages en therapievormen; we kijken en werken ook hier naar de oorzaak en niet alleen naar de symptomen!

Wat ons uniek maakt

Is uiteraard de unieke combinatie van deze unieke coachwijze met onze massagebehandelingen. Als je als mens op zoek bent naar verandering heeft dat veel impact op je lichaam, ziel en geest! Omdat deze 3 elkaar continue beïnvloeden is het dus zaak om waar mogelijk alle 3 rust te geven, stimuleren, te confronteren etc. Sinds februari 2016 zijn wij gediplomeerd Wandelcoach (post HBO) en daarnaast maken we natuurlijk graag gebruik van onze mens - en natuurkennis!
Onze 'dubbele aanpak' zorgt er voor dat mensen uit hun impasse komen en hun vraagstukken, wensen, ambities etc. letterlijk en figuurlijk weer in beweging komen! En dat dit dus weer je tweede natuur wordt!
Kennismaken?

Omdat we het belangrijk vinden dat je met volle overtuiging aan het traject begint bieden we je een gratis kennismakingsgesprek (graag inschrijven via deze pagina) waar we verdere uitleg geven over het wandelcoachen (al dan niet in combinatie met massages) en kijken we samen naar het ideale pakket voor je. Maatwerk dus.
Dit vinden we heel belangrijk, want ons bedrijf is gebaseerd op het feit dat de behoeften van de klant van het grootste belang zijn.
Ons team is daarom volledig toegewijd om aan deze behoeften te voldoen. Als gevolg hiervan bestaat een groot deel van onze klandizie uit terugkerende klanten en doorverwijzingen.

Graag nodigen we je uit om samen de eerste stap te zetten!