Bonflex - BABYMASSAGE
Bonflex - Massagepraktijk

Babymassage

Pure ontspanning voor moeder en kind...


De Babymassage is een massage die moeder of verzorger bij haar eigen kindje toepast. Wij leren u de massage aan en geven u tips. Dit doen we voor op een pop.

Hier in het westen zijn we bijna verleerd om elkaar aan te raken. In veel culturen zijn moeder en kind de hele dag dicht bij elkaar en is babymassage heel vanzelfsprekend.
Liefdevolle aanraking draagt bij aan een regelmatig slaapritme, een goede spijsvertering en een gevoel van geborgenheid. Babymassage helpt de spierontwikkeling, de doorbloeding van de huid en stimuleert de zintuigen. Ook werkt het heel goed tegen darmkrampjes en overstrekken. Daarnaast slaapt de baby na een massage veel rustiger en dieper.
Voor onrustige en overgevoelige baby's werkt babymassage erg rustgevend. Voor de ouders is het een manier om hun baby beter te leren kennen


Tijdens een cursus of workshop babymassage leert u hoe u de baby kunt masseren. Het is een eenvoudige en eeuwenoude techniek die voor iedereen makkelijk te leren is. Babymassage werkt ontspannend is gezellig en ontzettend leuk om te doen. Het maakt de band met uw baby nog intenser en baby's vinden het heerlijk om gemasseerd te worden.


Masseuse Maran Vlot heeft begin 2019 Blij!Babymassage opgericht. Kijk voor uitgebreide informatie, mogelijkheden en tarieven op de website van